Norges nye bryllupskonsulenter

Å være nyforlovet er magisk. Det er viktig å sette av tid til å nyte hverandre og alt det spennende man har i vente. Men etter hvert som datoen for bryllupet nærmer seg, kjenner mange at sommerfuglene i magen blir byttet ut med en tornado av «to do»-lister, detaljer og forvirring i møte med et stadig voksende hav av muligheter og utfordringer. Blir dagen akkurat slik du drømmer om? Har du tenkt på alt? Da kan det være godt å snakke med bryllupsekspert Marianne Jemtegård.

Wedding Fixer kan hjelpe til med små eller store utfordringer knyttet til den store dagen. Fra å velge rett kjole til å finne den perfekte underholdningen eller bryllupslokalet. Ingen jobb er for stor eller liten for oss. Visjonen vår er at vi hjelper deg med akkurat det du trenger – uten at du må kjøpe en pakkeløsning.

Etter 10 års som arrangør av diverse bryllupsmesser kan vi tilby et stort nettverk av leverandører som håndplukkes til nettopp det du trenger hjelp til. Flere av dem vil du kunne møte på våre eksklusive  bryllupsevent som vi arrangerer. Å gi parene våre en skikkelig inspirasjonsboost er det vi liker aller best gjennom å tilby ekspertråd samt ”prikken over i”- tips slik at dagen vil bli akkurat dom du drømmer om den skal bli!

Marianne Jemtegård Wedding Fixer

Marianne Jemtegård

har jobbet med bryllup i over 15 år, både som DJ for noen av landets mest høyprofilerte kjendisbryllup, og som stylist og makeupartist for norske bruder. Kjent som jordnær moteekspert fra God Morgen Norge på TV2 og som influencer, deler Marianne av sine erfaringer både foran og bak kulissene i den viktigste dagen i et brudepars liv. 

Fredrik Boerenstam

er eier og kunstnerisk leder av SB Produksjoner som har ti års erfaring med å arrangere bryllup og bryllupsmesser. Av disse kan vi nevne Grand Hotel, Gamle Logen, Losby Gods og Oslo Konserthus, samt at de holder bryllupskvelder på diverse kjøpesenter rundt om i landet. Ønsker brudepar i tillegg en koordinator eller et produksjonsteam som tar seg av selve dagen er det noe SB produksjoner gjerne tar seg av.

Fredrik Berensstam Wedding Fixer

Kontakt oss!

Send oss gjerne en mail - we fix!

Lukk meny

Få inspirasjon!

Meld deg på vår nyhetsbrev fylt med nyttige tips, hjelp i planleggingen samt gode tilbud fra våre samarbeidspartnere!